Laadmodule voor de Unipex TR315 megafoon

Dit is ons nieuwste product. De laadmodule voor in de Unipex Tr315. Met deze laadmodule laad je gemakkelijk je megafoon op met een Coxbox™ of Rowvox™ lader.

Laadmodule met snellader

De Rowvox™ laadmodule voor de Unipex TR315 megafoon heeft een snellader. De laadmodule kan de accu in enkele uren geheel opladen. Met een volle lading kan je gemakkelijk 10 tot 20 trainingen coachen. Met een volle lading heb je dus weken lang coach plezier. Is je megafoon geheel leeg? Dan is 30 minuten laden ruim voldoende om een training te kunnen coachen.

Nooit meer gedoe met lege batterijen

Met de laadmodule heb je nooit meer gedoe met losse accu’s. Je hoeft niet constant nieuwe alkaline batterijen te kopen. Je hebt geen last meer van slechte contacten tussen de batterijen en de megafoon. Je hoeft nooit meer losse accu’s opladen in een batterijenlader. Even een Coxboxlader of Rowvoxlader insteken en klaar.

Gemakkelijk zelf te monteren

De laadmodule is gemakkelijk te monteren in een nieuwe megafoon of je eigen oude megafoon. Koop je bij ons een nieuwe megafoon met laadmodule dan monteren wij gratis de module. Heb je zelf al een Unipex TR315 megafoon? Dan kan je met 6 schroeven de nieuwe module zelf monteren. Even de oude batterijtoren demonteren en de laadmodule monteren.

Share this post