Dit is ons nieuwste product. De laadmodule voor in de Unipex Tr315. Met deze laadmodule laad je gemakkelijk je megafoon op met een Coxbox™ of Rowvox™ lader.

Laadmodule met snellader

De Rowvox™ laadmodule voor de Unipex TR315 megafoon heeft een snellader. De laadmodule kan de accu in enkele uren geheel opladen. Met een volle lading kan je gemakkelijk 10 tot 20 trainingen coachen. Met een volle lading heb je dus weken lang coach plezier. Is je megafoon geheel leeg? Dan is 30 minuten laden ruim voldoende om een training te kunnen coachen.

Nooit meer gedoe met lege batterijen

Met de laadmodule heb je nooit meer gedoe met losse accu’s. Je hoeft niet constant nieuwe alkaline batterijen te kopen. Je hebt geen last meer van slechte contacten tussen de batterijen en de megafoon. Je hoeft nooit meer losse accu’s opladen in een batterijenlader. Even een Coxboxlader of Rowvoxlader insteken en klaar.

Gemakkelijk zelf te monteren

De laadmodule is gemakkelijk te monteren in een nieuwe megafoon of je eigen oude megafoon. Koop je bij ons een nieuwe megafoon met laadmodule dan monteren wij gratis de module. Heb je zelf al een Unipex TR315 megafoon? Dan kan je met 6 schroeven de nieuwe module zelf monteren. Even de oude batterijtoren demonteren en de laadmodule monteren.


Vernieuwde temposensor

Onze temposensor is vernieuwd! Aan het uiterlijk is niets veranderd, maar de interne elektronica van de sensor zelf is verbeterd. Onze nieuwe temposensor heeft een gevoeliger element om het signaal van de magneet onder het bankje beter op te vangen. De afstand van sensor op het dek tot de magneet onder het bankje kan nu groter zijn. Deze nieuwe versie is dus makkelijker te installeren, en blijft langer goed functioneren.


Roeigoedkoop.nl sponsort de winterwedstrijden in delft

Elk jaar is het weer een belangrijk evenement, de winterwedstrijden in Delft. Na Een voorseizoen lang trainen staan de wedstrijdroeiers weer te trappelen om hun techniek en kunde te laten zien aan Nederland. www.roeigoedkoop.nl steunt Proteus-Eretes al een aantal jaren om er een mooi evenement van te maken.

Bekijk je winterwedstrijden startfoto op onze facebook pagina.

Ook dit jaar is www.roeigoedkoop.nl weer aanwezig op de winterwedstrijden. We maken foto’s bij de start om de roeisport in Nederland te promoten. Met onze banners bij de start sponsoren wij de winterwedstrijden. Onze foto’s met startende ploegen zijn te vinden op facebook.

link: http://www.facebook.nl/roeigoedkoop

Onze foto’s kun je gratis delen met je vrienden. We zien je bij de start!!