Verzend informatie

Verzending

Wij leveren uw bestelling via Post.nl. Nadat u een bestelling heeft geplaatst en bij ons de betaling binnen is, wordt uw bestelling automatisch verzonden. U wordt middels een email op hoogte gebracht van uw orderstatus. U krijgt een email wanneer uw bestelling verzonden is.

Kosten

De verzendkosten van Roeigoekoop.nl zijn 8 euro per bestelling voor pakketpost. Voor bestellingen die door de brievenbus passen, betaalt u 4 euro. Mochten er artikelen na gezonden moeten worden, dan gebeurd dit uiteraard op onze kosten.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw product af te halen. Dit dient dan vooraf overlegd te worden. U kunt mailen met contact@roeigoedkoop.nl om een afspraak te maken.

Retour

Het retour sturen van producten dient altijd in overleg te gaan. Hiervoor dient u eerst contact met ons op te nemen via contact@roeigoedkoop.nl. Zonder vooraf contact, worden er geen producten retour genomen. Zie ook de Algemene voorwaarden.

Beschadigingen

Uw tevredenheid is onze eerste prioriteit bij Roeigoedkoop.nl. Wij verkopen alleen producten van goede kwaliteit. Desondanks kan het voorkomen dat uw product beschadigd of defect is. Wij zullen er alles aan doen om deze situatie op te lossen. Wanneer uw product geleverd wordt, dient u deze te controleren op beschadiging. Wanneer dit het geval is, dient u dit binnen 7 dagen bij ons te melden via contact@roeigoedkoop.nl. Schade kan achteraf niet gemeld worden.