Over ons

Onze missie: Een betere intercom voor een eerlijke prijs.

Roeigoedkoop.nl is een nieuwe speler op de markt voor roeielectronica. Onze missie is een simpele: Een betere intercom voor een eerlijke prijs. Roeigoedkoop.nl bestaat enkele jaren en is druk bezig met de ontwikkeling van haar producten. Na een uitgebreide testperiode is het resultaat daar, de Rowvox1™. Een simpele en robuuste intercom die 30% goedkoper is dan die van de concurrenten.

Onze achtergrond

Na 10 jaar ervaring in de roeisport als roeier, coach en fervent supporter dacht ik: Dat moet beter kunnen. Waarom is een intercom zo duur? Daarom besloot ik 7 jaar geleden mijn eigen intercom te ontwikkelen. Hierin heb ik samengebracht, wat ik zelf belangrijk vind: Een goede prijs, een handige vorm en een snel laadsysteem voor de accu. Mijn systeem is uitwisselbaar met het Coxbox™ systeem, wat het gemak natuurlijk vergroot.

Service

Naast een goed product en een aantrekkelijke prijs, vind ik een goede service belangrijk. Wij hebben een eigen reparatieservice, die alle mankementen aan een intercom kan verhelpen. Werkt de intercom niet naar behoren, dan mag je mij daar persoonlijk op aanspreken.

 

Met vriendelijke groet,
Albert-Jan Campagne

Directeur